Fler tävlingar

Förutom tävlingen i Vännäs är det flera andra tävlingar som pågår och där Västerbottensekipage är deltagande.

Två URF:are som åkt söderut är ponnytjejerna Linn Lindeberg och Josefine Bjur som under helgen befinner sig på Skogslottens RK och deras regionala/nationella hopptävling. Här kan ni följa deras ritter!

 

Det är sannerligen "hopparnas" helg i helgen. För även Skellefteå RK arrangerar en tredagars hopptävling, men då för storhästekipagen. Klasserna som rids är allt från 0,80-1,30m och här finns mer info och startlistor.

 

Men för er mer dressyrinriktade; det finns något för er också! Först och främst är det tävling i Lycksele, men dessvärre har de inte lagt upp tävlingen på Equipe och resultaten finns därför inte live. På söndag är det en hästtävling på Örnsköldsvikortens Ryttarklubb med klasser från Lätt B:3 till Medelsvår C.2. Följ resultaten här!Fu

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.