Midsommar firas på hopptävling

Jag hoppas att ni haft en trevlig midsommar!

Många försöker att ta det lite lugnare nu under midsommar och när det vankas semester. Ponnyhopparna har dock ingen semester, för i helgen är flera ekipage från Västerbotten på tävling, arrangerad av Timrå Hästsportförening. Tävlingen sträcker sig över tre dagar och de är av regional/nationell nivå. Totalt sett var gårdagens tävlingsdag störst till antal starter, trots midsommarafton. En tjej som fortsätter att vara högt på resultatlistan är Vindelns Saga Hansen med sina ponnyer.

I LB-klassen igår vann Saga med sin b-ponny Munsboro Hyland. I dagens LB+5 fick ekipaget 4 fel i omgång två, vilket dessvärre kostade dem en tredjeplats.

Saga hade även framgångar med sin c-ponny Munsboro Sniper, då i gårdagens LA. Med noll fel i båda omgångarna och tiden 26,36s knep ekipaget förstaplatsen före Malin Nordin, Ringnäs RF.

Saga har två starter kvar varav en är med Hyland i MSV B och den andra med Sniper i helgens högsta klass, MSV A.

Även ryttarna från Stöcke PF har haft bra rundor och fina placeringar. Maja Sällström var igår placerad i båda sina starter på d-ponnyn Shakira. En 3:e plats i LC-klassen och 4:e plats i LB. Klubbkamraten Tina Sörlin på Napoleon blev även de tredjeplacerad i LC:n och tvåa i LB, men då för kategori C.

Fler duktiga ryttare finns att nämna, men deras resultat kan ni läsa HÄR!

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.