Final x2 hos Vindelns RK

Vindelns Ridklubb arrangerade i helgen en hopptävling för både ponny och häst, även om de största klasserna låg på ponny. Bland annat har division 2 avgjorts och även distriktsfinalen i stiltävlingen Mountain Horse Ponycup.

Tidigare omgångar i div 2 har vunnits av Stöcke Ponnyförening, som därmed haft med sig hela 14 poäng inför finalen. Helgens omgång, den tredje och slutgiltiga, vanns däremot av hemmaklubbens ena lag, Vindelns RK lag 1. Tyvärr räckte inte deras seger till en totalvinst utan det var Stöckes lag som tog hem division 2 2013.

Vad gäller stilhoppningen så har jag inte fått tag på någon information gällande vilka ekipage som gått vidare till Riksfinalen på Strömsholm 22-24/11. Detta har inte kommit ut på distriktets hemsida ännu. Ställningen såg dock ut på detta sätt innan finalen på Vindelns RK reds. Tidigare år har ett ekipage från respektive kategori gått vidare till den stora finalen med ekipage från hela Sverige.

Fullständig resultatlista från helgens tävling finns HÄR.

Grattis alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.