Storhoppande ryttare på Umeå RF

Idag drog den stora hopptävlingen på Umeå Ryttarförening igång och kampen om rosetterna har varit tuff.

Meetingets första klass var en 1,10-klass med hela 39 startande ekipage, vilket gav 10 placerade. Segrade gjorde Sävar Ridklubbs Sanna Högdahl på Greatest He’s Royalty som var hela 3 sekunder snabbare än tvåan i omhoppningen.

I andra klassen låg hinderhöjden på 1,20 meter och startfältet var om möjligt ännu större i denna klass. Det ekipage som dock hoppade sig till segern var Jennie Grönlund tävlandes för Skellefteå Ridklubb. Hon var med tiden 29,25s en hundradel snabbare än tvåan Wilma Marklund från Piteå.

Dagens högsta klass var en 1,30 där Sundsvalls Elin Uppling fick ta emot flest rosetter. Första- och andraplaceringen gick till henne, men det var hemmaklubbens Sandra Jonasdotter på Carash 2 som knep tredjeplatsen.

Jag önskar alla ett stort lycka till i helgens starter och elitserien!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.