En annorlunda produktbild

Jag satt och tittade på några höstnyheter inom ridmodet och hittade denna produkt – ridbyxor. Det som var chockerande var dock val av skor på produktbilden… Ridbyxor är något vi använder i stallmiljö och i sadeln, inte på skolans bal. Jag undrar hur de tänkte när de stod och skulle välja ut några skor som matchade resten av kläderna. Jag försöker att komma på något tillfälle som ridbyxor kan passa bra ihop med högklackat, men jag kan inte komma på något. När jag mockar? Klampar i en lerig hage? I hästhanteringen? Nej, men kanske är det bara jag som är beige i mitt sätt att se på saken och istället föredra ett par snygga jodphurs.

 

Ridbyxan är av märket Animo och produktbilden är från www.charlies.nu

20501836-origpic-eec983

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.