Ny blogg.

Av , , Bli först att kommentera 0

Om någon stackare fortfarande besöker denna blogg så meddelar jag att jag bloggar på ny adress nu.

http://www.nojesmagasinet.se/em-bloggen/

Kika in där vettja!

/El Sadro

Bli först att kommentera

Hockeykommentator med dålig självkänsla.

Av , , 1 kommentar 0

Hockeykommentatorn mellan AIK – HV71;

– Spelare faller som bowlingkäglor…….fast inte när jag spelar bowling…………men man har ju sett det när andra spelar………………

 

Jag blev lite nedstämd när han sa det… Det var ungefär som när en farbror åkte ut ur Vem vet mest? och när lampan slocknade mumlade han "Vem vet minst…..". 

1 kommentar

Klokt av UFC.

Av , , Bli först att kommentera 2

Läser att UFC tar in spelare från FC Kallon på prov. Det kan bil succé och blir det fiasko så har det ändå inte kostat många kronor. FC Kallon som är "The Banguras" moderklubb har blivit känd för att producera fram talanger, senaste spelaren att gå till Allsvenskan är "Crespo" i AIK (innan dess Boden).  Lyckas dessa spelarna i UFC så tror jag att de klarar sig kvar i Superettan (om inte AIK plockar in dem under sommarfönstret). Skämtåsido, Umeå FC – håll er vänner med Agent Mörk!

Bli först att kommentera

Välkomna tillbaka.

Av , , 1 kommentar 2

Gör comback i bloggen. Kanske tillfällig. Jag får se. Sedan mitt senaste blogginlägg har jag;

Invigt det nya året med Newcastle och polisonger.

Gjort en ny tatuering, en 1891-svala. Och köpt en rakkniv. 

Tanken var att jag skulle ladda över lite fler bilder från telefonen nu – men den dog.

Jag har varit med och öppnat en ny avdelning på förskolan också. Och där har jag:

Lärt barnen att spela Yatzy. Ett utav barnen fick yatzy i sexor på första kastet en gång. Då blev jag lite ledsen.

Har byggt mycket med Lego också. Här bygger jag en röd postbil. Borde fotat slutresultatet också. Satan så läcker den blev. 

Sist men inte minst så har jag åkt skridskor för första gången på många år. Finns inga fotobevis för det. Men det finns ett annat skridskofoto.

Det är jag i blått i mitten. Utklädd till blomma.

För er som inte förstår så är det en gammal bild, från 96 kanske. Jag åkte konståkning. Detta får avsluta inlägget. Fin konstrast mellan den tatuerade öldrickaren på de första bilderna och den söta lilla pojken med vita skridskor på den sista. 

1 kommentar

Gick på 3D bio igår….

Av , , Bli först att kommentera 0

…..minns inte filmen idag. Blev helt snurrig i huvudet av att se Tintin i 3D, allt gick så fort och kändes upp och ner. Det var förvirrande att de blandat delar från olika Tintinäventyr. Det bästa med hela filmen var introt.

Idag har vi varit på loppis. Jag hittade tre Tintin-album i utgåvor som jag inte hade, för sex kronor styck. Perfekt.

Nu ska vi baka pizza och se på This is England ´86.

Bli först att kommentera

Syrianska eller Ängelholm?

Av , , Bli först att kommentera 0

Det avgörs snart. Jag personligen vill inte se varken gnällspikarna från Södertälje eller bönderna från Skåne i Allsvenskan. Men med tanke på säsongen som gick så får jag väl ändå hoppas lite på Ängelholm. När AIK åker dit och spelar så lär inte matchen avbrytas och avgöras bakom ett skrivbord istället för på fotbollsplanen. Om Syrianska trillar ner ikväll så hoppas jag att det beror på något härligt domarmisstag så vi kan få se på en Özkan Melkemichel-repris från Helsingborgmatchen tidigare i år. 

Väsby förlorade första kvalmatchen mot Värnamo, ganska väntat. Så Väsby får nog spela ännu en säsong i division ett. 

Igår satt jag på O’learys och kollade på Chelsea-Arsenal. Jag har säkert skrivit om det förut, men svenskar som sitter i matchtröjor och skriker engelska svordomar till en Premier league-match kan dra dit pepparn växer. 

 

 

Bli först att kommentera

Rederiet-rap och bakfylla.

Av , , Bli först att kommentera 0

Idag är en helt perfekt dag för att gå på stan, köpa kläder, fika, äta, sätta sig på någon sportbar och se på fotboll hela dagen. MEN jag är så jävla bakfull så jag vet inte om jag kan ta mig till stan. Det är en del kul matcher idag, Chelsea-Arsenal och Roma-Milan går ju inte av för hackor. Dessutom Svenska cupen-semi, hoppas att Helsingborg vinner hela cupen, då blir det lättare för AIK att kvala in till Europa league nästa år. 

Jag har köpt röda Dr Martens. Jävligt hårt.

Slutligen bjuder jag på en skön rap.

Men helveteee. Det går inte att klistra in. Kolla länken, du blir inte besviken.

bubblare.se/movie/rederiet_musikvideon 

Bli först att kommentera

Det händer så mycket och har hänt så mycket i fotbollssverige.

Av , , Bli först att kommentera 0

Den senaste veckan har jag tänkt och pratat fotboll med alla jag träffar. Sverige har gått till EM, AIK blev igår klara för Europa-kval nästa säsong, Kenny Pavey gjorde sin sista match på Råsunda (för denna gången) och ändå har vi nästan det bästa kvar. Okej, inte det bästa, det viktigaste var AIKs framgång. MEN ikväll kan Hammarby bli klara för kval till div 1 och nästa helg kan Umeå FC ta steget upp i Superettan, om Umeå går upp så tar Väsby med största sannolikhet kvalplatsen i div 1 och får därmed möta Bajen i ett kval. Och hur grymt vore inte det? Att AIKs samarbetsklubb Väsby United får kvala mot Hammarby på Råsunda framför AIKs fans. Tror inte att Hammarby skulle klara en sån match. 

Sommaren 2009 sa jag till mina vänner att om AIK vinner Allsvenskan och cupen, samtidigt som Djurgården och Hammarby åker ur Allsvenskan så kunde jag lika gärna dö, för då skulle jag upplevt ett perfekt år. AIK vann Allsvenskan och cupen, Hammarby åker ner i Superettan, Djurgården hamnade på kvalplats och vände i andra kvalmatchen mot Assyriska och klarade sig kvar i den högsta serien. Och det var väl tur, för jag vill ju leva. 

I år är jag nästan lika nöjd som jag var 2009, trots Bangura-försäljningar och med ny huvudtränare har vi tagit som sämst det lilla silvret och har dessutom 50 millar på kontot. Det känns bra att vara gnagare. Speciellt om Jönköping Södra vinner om några timmar.

 

Bli först att kommentera

Hej, igen!

Av , , 1 kommentar 0

 Min lillasyster skrev nyss till mig och klagade på dåligt bloggande. Så för hennes skull skriver jag detta inlägget.

I veckan har jag varit hos tandläkaren, så nu känns mina tänder som nya! Har aldrig varit så lycklig efter ett besök där. Längtar tillbaka för att hon var så snäll mot mig. När jag var liten så köpte jag och mamma alltid godis direkt efter att vi hade varit hos tandläkaren, en härlig tradition som ska leva vidare i all evighet. 

Sitter och dricker bärs och lyssnar på min favoritlåt alla kategorier någonsin 

Och med detta tackar jag för mig! Nu drar vi på fest!

1 kommentar