En känga till Holmlund

Efter dialoger med Lennart Holmlund kommunalfullmäktige i Umeå kan vi annat inte göra än att gå ut med kritik till sittande i Umeå kommun,  fd årets västerbottning som kämpar för rena vatten är inte värd något i Holmlunds ögon, efter flertalet dialoger med Lennart fick jag klart för mig att han var emot årets västerbottning som stora skaran röstat fram! inte var värd priset som årets västerbottning, efter dialogerna då jag lyft fakta kring gruvnäringen la han bort mig som vän på facebook! vilket visar på en stor inkompetens gällande gruvor och friskt vatten till Umeå borna.

Till detta kan man nu tillägga att man nyttjar samernas identitet! den man vill ta bort genom att öppna för fler gruvor. Dvs man lyfter det som sin kultur i Umeå,  här inunder kan vi se utvecklingen av industri utsläpp.

Bakom Pennan Kenneth Karlsson

Hela Inlägget här! http://savethebaltic.wordpress.com/2014/02/05/en-kanga-till-holmgren/

 

4 kommentarer

  1. Johnny Rocker

    Jag vet exakt vad du menar. Han sviker just nu alla kärnvärden som går att svika. Tror att han är kommunpampen personifierad. Han vill nu även förstöra Holmöarna med närmare 30 stycken 200 meter höga vindkraftverk. Naturvårdsverket säger nej (många andra myndigheter också) men Lennart säger att han personligen gillar. Havsörnarna har han dock glömt att fråga och tydligen spelar inte Natura-2000 eller Naturvårdsområden någon roll för honom. Läs gärna på http://www.friavindar.se – en sida som kämpar för Holmöarnas bästa. Skriv gärna upp dig (och andra som läser) på vår motståndslista.

    • savethebaltic (inläggsförfattare)

      Skrämmande politik som nu bedrivs! Miljön har inga färger! den är varken vit röd eller grön! kan inte heller väljas vid ett val! grunden till allt liv måste gå först och vara en grundlag lika för alla Partier…..

  2. Pingback: Lennart Holmlund älskar gruvor | SAVE THE BALTIC/SALMON

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.