Du ska dö

Dioxinet hotar våra barn.

Efter flertalet artiklar om vild laxens alarmerade situation har jag skrivit en hel del artiklar om den bisarra situation.   Sportfiskare och fritidsfiskare har genom åren som gått uttalat direkta hot om att ta mitt liv,  om jag inte tystnar. Trots att EU förbjudit sina befolkningar att  äta Dioxin och Pcb förgiftad fisk, så fortsätter folket envist att försvara rätten till att få bedriva sitt eget så kallade DRÖMFISKE.  Sverige måste ta sitt ansvar mot sina barn förbjud dioxin i våra vatten och i fisk, förbud även som föda till människor.

http://savethebaltic.wordpress.com/2014/05/13/dodshot-allt-mer-en-vardag/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.