Alla behövs men vissa behövs lite extra mycket

Alla människor behövs men vissa behövs mer än andra. Alla människor är i grunden snälla men vissa människor är snällare än andra. Alla människor är i grunden nyfikna och uppfinningsrika men vissa är mer nyfikna och mer uppfinningsrika än andra. Alla människor som dör lämnar ett avtryck och tomrum efter sig men vissa lämnar mer tomrum och mer avtryck än andra.

Jag har åter varit i Umeå för arbete och för att ta farväl av en god vän som plötsligt inte fanns där längre. En dödlig sjukdom hade slagit till men den kampen hade just inletts och även om utgångsläget inte var det bästa var inte det orsaken till det plötsliga dödsfallet och saknaden är enorm. Det går inte en dag utan att jag påminns om min väns närvaro, talang och insikter. Nej vi var inte släkt, inte arbetskamrater,inte "spelkamrater" men när uppriktiga snälla vänner som alltid hade tid att intressera sig för mina bekymmer mer än sina egna så blir det tomt men det är väl dags att ta tag i saker och ting själv………..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.