Bevara Umeå musikklasser genom att rösta påTove Styrke Östman!

Tove Styrke Östman håller nu Umeås färger högt i den uppmärksammade IDOL kampen. Tove har gått Umeå Musikklasser och uppträtt i Grubberevyn och är i relativt raka led nedsprungen från musikkände Anders Östman vars far Aldor Östman och var känd för sin dansorkester och sin höga kvalitet på området. Anna Styrke har med den äran hållit den egna dansen högt  framför bland annat UBB tillsammans med Birgitta Egerblad och så utbildat många duktiga dansare i Umeå genom åren. 

Äpplet faller inte alltid så långt men lägg märke till att nu när Tove inte behövde ta hänsyn till kollektivet så kunde utblommningen börja på allvar. Jag har aldrig tvivlat på de kvaliteterna som nu visas upp på bästa kvällstid.

Umeå Musikklasser hade jag nöjet att lägga framför Umeås förvånade fötter och det som förvånar mig fortfarande är att den verksamheten inte hör till Umeå Kulturliv och att politikerna snarare är böjda åt att lägga ner verksamheten! SKAMLIGT! 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.