Lennart Holmlund gillar inte ungdomar

Det är inte första gången som Lennart H ger sig på ungdomar som har visat någon typ av "tillkortakommanden". Turligt nog så har rättsväsendet inte låtit sig duperas av Lennart H´s snabba fördömmanden och även uppmätta tänkta straff. När han nu utifrån sina egna felaktiga fakta menar att det är ungdomarnas fel att trappräcket lossnade därför att de trängdes med andra ord bar de sig åt som ungdomar eller publik över huvudtaget gör när det är många. De trängs utan att mena något illa.

Det ska givetvis vara byggt på ett sådant sätt att det inte ska gå sönder och många människor ska inte heller behöva gå i en spiraltrapp. Det var bra att inte det blev ännu värre och som högsta företrädare ska väl Lennart H hålla sig borta från den typen av kommentarer. Varför inte istället beklaga händelsen och inte direkt hitta syndabockar. Det är ju bra att Håkan Bäckström i stället väljer att beklaga och tar lärdom. Lennart H tar inte någon som helst lärdom eftersom långvarig makt alltid förblindar. 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.