Nu startar jag min blogg!

Det tog bara ett decennium innan jag kände att det var dax att börja blogga. Efter femtio år som Umebo finns naturligtvis starka känslor kvar för min hemstad. Om Umeås utveckling och politik kommer jag att tillåta mig att ha synpunkter på. Med dagens medialandskap är det enkelt att följa utvecklingen även om vi bor i ett annat land. Utvecklingen i Sverige känner jag mig mycket orolig inför, vilket säkert kommer att bli föremål för mina subjektiva åsikter. Spanien, mitt nuvarande hemland, är jag väldigt nöjd med. Vänligheten, respekten generationer emellan, sjukvården, polisens närvaro, och naturligtvis det fantastiska klimatet. Utvecklingen av pandemin kommer jag också att återkomma till.

Jag hoppas att vi hörs, och tveka inte att komma med kritiska synpunkter, på mina inlägg. Ett respektfullt samtal utvecklar oss alla.

Anders av Ava

 

ps. Ava var min barndoms by i Nordmalings kommun, som skänkt mig så många fina minnen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.