Vem ska jag rösta på ??

Hör ute på byn många ställer sig frågan ….Ja vem ska man rösta på….mitt svar är till dem;

Det måste du som person bestämma helt själv ingen annan kan göra det åt dig….ställ frågan …hur vill jag ha det, vill jag ha det som det är nu eller vill jag har en förändring.

Har de som nu har majoriteten gjort det de har lovat? Eller tycker du att de inte har gjort det? Vad är det som har gjort att man inte ha förverkligat sina löften?

Har de jobbat för medborgarnas bästa eller har de kört sitt eget race utan att bry sig. Det spelar ingen roll vad jag eller andra säger, du måste göra ditt val. Viktigt är dock att alla går och röstar.

Efter valet måste vi medborgarna se till att de valda politikerna håller vd de lovat och jobbar för OSS – om de inte gör det får vi dra igång en FOLKOMRÖSTNING…..

2 kommentarer

  1. finns bara 1 parti

    Och jag säger:
    Det finns bara ett parti som vill Sverige och dess befolkning väl.
    Ut ur EU, vem vill ha en diktator som dikterar hur vi skall leva vårat liv här uppe, eller konkurera ut våra egna bönder så vi tvingas köpa kött från irland.
    Svenskar skall prioriteras på arbetsmarknaden och inte importera billig, okunnig, arbetskraft från u-länder för att sänka ingångslönderna.
    Stoppa slavhandeln, dvs stoppa de stora globala bankerna som handhåller oss likt slavar med sina enorma räntor och casino spel på börsen.
    och iomd ta bort sveriges statsskuld på 1266 miljarder. Ligger man i en sådan skuld kan man omöjligt va i en sits att försöka ”hjälpa” andra.
    mm mm

    Partiet är dock endast till för öppensinnade och de som VÅGAR tänka fritt och följa sin egen väg oavsett vad andra säger (dvs eg ett gott tecken på intelligens).

    rösta
    Svenskarnas Parti 2014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.