Singelbloggen

Kristna nyktra singelträffar

Semester!

Idag är första semesterdagen. Jag njuuuuuter. Men schemat ser inte glesare ut för det. Fast nu är det inte arbetssaker utan andra saker jag ska göra. Mest sociala utflykter och en del träning. Och en hel del andliga aktiviteter förståss.

Jag har också upptäckt att sommaren är alldeles för kort. Det har ingen tänkt på förut va? *fniss* Det vill säga att jag har mer som ligger på lut än vad jag hinner med. Att prioritera bland en massa rolighets-saker är inte det enklaste. Men bra mycket roligare än att prioritera bland en massa måsten.

Den här bilden tog jag när vi kom hem från skolans pedagogiska studieresa för att jag blev så glad att vi var hemma i Sverige igen. Visst är den fin!?! Med den önskar jag en trevlig dag. Nu blir det dusch och ringa en vän.

Todeloooo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.