Singelbloggen

Kristna nyktra singelträffar

En utmaning

Igår kväll trotsade jag en av mina rädslor. Jag utmanade mig själv. Jag ville springa därifrån men stannade kvar. Jag önskade att tiden skulle gå jättefort, men det gjorde den inte. Jag kände mig liten och fånig. Men jag fortsatte. Mitt sällskap försökte puscha mig vilket ledde till att jag ville springa in i skogen och gömma mig. Men det gjorde jag inte heller. Skräckslagen stod jag ut i ett par timmar innan det blev en halvtimmes paus.

Efter pausen började paniken mattas av. Jag kände mig glad och allt gick lättare. Följande timmar formligen rusade iväg. Jag log och strålade på alla sätt. När det var dags att packa ihop och gå hem ville jag stanna kvar. Jag hade klarat utmaningen. Jag var botad och ville ha mer! Jag tänkte inte avslöja vad jag har gjort utan ville bara lyfta fram att TRÄNING GER FÄRDIGHET.

Med tanke på träning kommer vi köra ett inofficiellt pass Funktionell Träning idag. Vi får se vilka som vågar komma. Vi drar precis igång nu när du läser denna blogg. En timmes hård träning blir det. OM vännerna vågar trotsa sina rädslor för det okända så blir vi ett litet gäng *fniss*. Det är roligare för mig som instruktör om jag har fler att instruera. Jag håller ju på att träna upp mig inför hösten när jag ska köra "riktiga" FT-pass på Medley.

2 kommentarer

  1. Kicki Axengrip

    Svar till esse (2010-07-02 12:20)
    Jaaaa, deet var fantastiskt roligt. Tack för all pepping. Utan den hade jag väl fortsatt att gömma mig i nåt hörn hehe. Jag var VÄLDIGT sugen att haka på igår också men hamnade i Bjänsjön istället då jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Meeen jag ser fram emot nästa mara 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.