En uppmaning till Regeringen

Jag håller helt med Maud Olofsson, det känns väldigt bra att Centerpartiet får fortsatt ansvar för de ansvarsområden som är våra hjärtefrågor Miljö, företagande och utveckling i hela landet.  

Med Maud Olofsson som Närings- och energi minister, Andreas Carlgren som Miljöminister och Anna-Karin Hatt som IT- och regionminister så tycker jag att Centerpartiet fått Stadsministerns förtroende att jobba för ett levande Sverige ur mer än ett perspektiv.  
Så nu önskar jag alla nya ministrar lycka till i deras framtidsinriktade arbete för att göra Sverige till världens bästa land.  
Min uppmaning till er är de samma som till mina barn ….Våga fråga annars får ni ingenting veta!   
Förutsättningar för en bra mandatperiod finn om alla politiker utgår från grundtanken när alliansen skapades ”Alla ska bidra – alla ska vinna”. Hoppas att det är något man kan överföra för att samarbeta med socialdemokraterna. Genom ett samarbete över gränserna blir alla vinnare och den invandrarfientliga agendan kan strykas från dagordningen.  
Weinehall har helt rätt Utmaningarna är stora!
Maud de ska bli spännande att se vad du kan uppnår under de fyra år då du helt får fokusera på näringslivsutveckling, kvinnors företagande och ungas entreprenörskap. Jag säger Go Girl!   

En kommentar

  1. Stina Jansson

    Hej Anna-Karin!
    Glöm för all del inte landbygdsminister Eskil Erlandsson i uppräkningen av C-ministrar!
    Vilken trevlig blogg du har tycker jag, det är särskilt intressant att läsa dina reflektioner kring sjukförsäkringen. Vi behöver politiskt aktiva personer som har insyn i verksamheterna så att det inte blir politiker på ena sidan av skranket och FK på den andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.