Fördelning av klirret i kassan

Pengar Pengar Pengar jag gillar pengar men ännu mer gillar jag väl använda pengar.

En grön och företagsam budgetproposition värmer extra i ett varmt Centerhjärta
 
Jag känner mig glad för tilläggsbudgeten på 2 miljarder för investeringar i Norrlands inland, jag är glad att det ges utrymme för kvinnors företagande, jag är glad för att man tänkt på de unga genom att införa gymnasielärling och lärlingsprovanställningar.  Jag känner mig överlycklig att anslagen till entreprenörskap i skolan ökar och att studiemedlen höjts med 500 kronor. Jag känner mig också glad att man valt att halvera moms på restaurang- och cateringtjänster.
Men jag saknar en sänkning av arbetsgivaravgifterna och det är något jag med en dåres envishet kommer att fortsätta kämpa för.  
Maria & Mattias har också bloggat om budgeten och för er som bara vill ge budgeten 5 minuter kolla in Borg.

De förslag som ligger är ett första steg att minska arbetslösheten men vi måste helt enkelt sänka arbetsgivaravgifterna för småföretagarna om vi skall kunna möta den efterfrågan på arbeten som finns där jag lever, i verkligheten.

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.