Förnekelse leder till död

 
Vad gör du för att rädda klotet?

Förnekar du att något behöver göras eller agerar du?

Effekten av människors förmåga att förneka är riskabelt. Förnekelsen leder till att livet påverkas här och nu men framförallt får det katastrofala effekter för all framtid. Forsätt förneka och planeten dör!

Alla som tror på ett liv här och nu utan ansvar för en långsiktig tanke om framtiden är medbrottslingar till att planeten plundras och risken för att vi riskerar att sluta som Venus – Förkolnad och Död!

Vi får varning på varning utan att det sker märkbara förändringar. Ta bara den totala dödstystnaden efter oljekatastrofen i Mexikanska golfen. En naturkatastrof som med säkerhet kommer att påverka oss här och nu men även våra barnbarnsbarn, ja såren kanske aldrig läker.

Har vi råd att fördärva, förgifta och ödelägga jorden?

Nej, absolut inte, det krävs radikala förändringar i hjärta, tanke och vision. Alla måste hjälpas åt. Politiker måste våga agera och fatta hållbara beslut och alla som röstar måste våga ställa krav på miljödebatten.

Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. Så fråga dig själv vad du kan göra, kan du låta bilen stå ibland eller handla närproducerat? Ditt bidrag behövs och räknas.

En som har vision, tanke och hjärta är miljöminister Andreas Carlgren. Hans stora engagemang i samtliga miljöfrågor gör att det finns hopp.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.