Kränkande Lena Melin

Lena Melin, Aftonbladet skriver att Försäkringskassan gör de sjuka sjukare och visst kan det vara så att sjuka människor som får fel bedömning pga. mindre välskrivna intyg och ett dåligt bemötande av försäkringskassan. Men diagnosen försäkringskasseutlöst depression känns magstarkt. Så min fråga är, är det Försäkringskassan eller utformningen av reglerna som gör den sjuke sjukare?  

 

Och finns det något bra med Försäkringskassan? Har vi lyckats hjälpa och stötta någon?  

 

Vad kallar Lena Melin de syndrom som drabbade så många innan regeländringen 2008. Dom som aldrig tog sig vidare utan fastnade i sjukförsäkringen med många års sjukskrivning eller en sjukersättning. Min gissning är att även det var Försäkringskassans fel och diagnosen var antagligen Försäkringskasseutlöst apati.

 

Att skriva att Försäkringskassans personal trakasserar människor och gör sjuka människor sjukare känns för mig som anställd väldigt kränkande, Lena Melin.  

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.