Sverige ett framtidsland?

 Vi måste börja med att titta på nyläget för att kunna bli ett framtidsland.

Idag är det många som lever i det förgångna eller de som helatiden lägger energi på att jämföra nu och då men jag tror det enda vettiga är att stanna upp och titta på nyläget. Hur ser det ut idag och vart vill vi vara om ett år, fem år och tio år? 

Människor är av natur självgående och produktiva men det måste skapas förutsättningar för att arbeta, leva och bo. Dessa förutsätningar måste finnas på landsbyggden och i stan. Dessa förutsättningar måste finnas för kvinnor och män oavsett sexuell läggning, religös uppfattning eller annat som kan skilja oss människor.

 

Jag vill vara med och påverka! Men vem får Uppdraget att navigera i det Svenska samhället med målet att nå ökad sysselsättning, boende till alla och göra Sverige till ett framtidsland? Mitt hopp står till de gröna alternativet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.