Lennart släpper censuren!

 

Tack Lennart för att du tordes släppa på censuren. 
 
Visst är det så att det pågår en diskussion i Centerpartiet med syfte att forma ett idé program. Att vi Centerpartister ibland tycker olika är inga konstigheter, att alla får lyfta sin åsikt är ju själva tanken med att vi väljare är med och formar programmet. Andra partier väljer att censurera väljarnas åsikt och ge dem ett färdigt idéprogram. Vi väljer dialog!
 
Men hur svårt kan det vara att förstå att en öppen dialog tillåter olika åsikter och att de till och med uppmuntrar olika åsikter för att på så sätt få ett idé- program som bygger på idéer som gynnar de allra flesta människor så gott som möjligt. 
 
Centerpartiet är ett parti som värnar människor i hela landet och vi har inte gett upp våra kärnvärden bara för att vi har en öppen diskussion i utformandet av idé programmet.

Likväl som du vet att det finns ”centermedlemmar som sagt att de inte röstat på centern till riksdagen där tokerierna formas men fortfarande röstat lokalt” det förekommer i alla partier Lennart.
 
Det viktiga när man utformar ett idé program är att utifrån sina grundvärderingar tänka framåt och att våga utvecklas. För om vi inte våga tänka nytt stannar vi kvar i gårdagens idéer och gör exakt som dinosaurierna, slutar utvecklas. Och alla vet att dom är utdöda idag!
 
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.