Skamligt beslut fortsätter kosta mänskligt lidande!

På gårdagens debattsida i VK hade Eva Andersson efter lång tystnad bemödat sig med att kommentera ett av Socialdemokraternas, Vänsterpartiet och Miljöpartiets lågvattenmärke till beslut, beslutet att kommunalisera Skräddaren.
När detta skedde var Skräddaren ett fungerande äldreboende med nöjda brukare, anhöriga och personal. Idag talar missnöjet bland anhöriga och sjukskrivningssiffrorna bland personalen sitt tydliga språk.
Centerpartiet övriga partier i Alliansen har helatiden varit mot beslutet och vi har länge försökt få svar på Varför?
När jag läste Evas artikel undrar jag om hon är helt utan verklighetsförankring eller om hon är bakbunden av hemliga avtal med Vänsterpartiet.
Eva det är vi politiker som skall ställa krav på upphandlingsavtalen så vi får ut det vi vill ha när Kommunen köper tjänst. Det är så vi får kvalité i vården.
Att Eva Andersson sedan inte vill att företag inom vårdsektorn som till största del drivs och sköts av kvinnor skall få gå bra, det får vi se som hennes inlägg i jämställdhetsdebatten, ytterligare ett lågvattenmärke.
Jag gör inte som Eva Andersson som inskränker på valfriheten och nervärderar kvinnodominerade branscher genom att stänga dörren till lönsamt företagande för kvinnor. Jag har aldrig sett Eva Andersson ifrågasätta byggsektorns lönsamhet…..

Jag säger istället JA till en större valfrihet och en jämställdare värld där det kvinnliga Branscherna också kan växa och utvecklas.

140707 041 juni 084

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.