Landet lagom 2015

God fortsättning och välkommen 2015

Min önskan är att vi som bor i landet lagom, världens mest avvikande land ska fortsätta avvika men bli mer engagerad i att dela med oss av vårt sätt att se på världen och bättre på att öppna vår dörr för de vi inte känner till.

Även om resten av världen består av 99,87% och saknar ordet lagom kan vi lyckas förmedla att det är bra att ifrågasätta, att det är fint att acceptera oliktänkande, låt oss inspirera andra att engagera sig i ett mer jämställt förhållningssätt för hen,kvinnor och män samtidigt som vi själva blir bättre på det. Låt oss fortsätta jobba för öppna gränser och inte begränsa mänskligheten utan istället förändra systemen.

 

Låt 2015 bli de år då vi välkomnar mångfald och säger I love multi lingual peopel
image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.