Porrstjärnor och bostäder

Märkligt att Fackförbundet Kommunal som har en policy mot pornografi samtidigt som den svenska porrstjärnan Johanna ”Puma Swede” Jussiniemi dansar på bordet. Än märkligare är att händelsen i princip överskuggats av nyheten om Margot Wallströms lägenhetsaffär med Kommunal och Annika Strandhalls lägenhetsaffärer med Vision.

Är det normen som får media att lägga fokus och rapportera mer om oetiska kösystem för lägenheter istället för att syna den policy som brutits när man anställer en porrstjärna att dansa på borden för medlemmarnas pengar?

5 kommentarer

 1. Erik

  Nu var det väl inte Kommunal som hyrde eller bokade porrstjärnan. Det var väl den person eller organisation eller företag som hyrde restaurangen av Kommunal.

 2. pelle

  det är nog likadant på metal o alla andra tror inte det bara är komunal som gör på detta sätt ,kanske driva bordell o se nakna kvinnor inte finns men spriten flödar nog även på dom andra facken

  • Anna-Karin Kajsa Sjölander (C) (inläggsförfattare)

   Det finns de med dåligt omdöme på fler än ett ställe och att bjuda på alkohol är jag helt emot, de kan var och en bekosta själv.

  • Anna-Karin Kajsa Sjölander (C) (inläggsförfattare)

   Det borde finnas en vedertagen policy i alla gemensamt drivna föreningar och statliga myndigheter som lyder, All alkohol betalar du själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.