Vilken idioti

Som heltidsarbetande skattebetalare känns det förjävligt att de finns människor som gör allt för att utnyttja systemet felaktigt. När hederliga människor övergår till att bli olagliga genom att ljuga sig till ersättning från Försäkringskassan vill jag bara skrika, VILKEN IDIOTI!

Hur tänker alla småbarnsföräldrar som väljer att dränera systemet och stjäla pengar genom att ta ut ersättning för vård av barn trots att de arbetar?

Att begå den här typen av bedrägeri är att bedra sig själv, sina vänner och sina barn.
För med detta beteende vill knappast någon längre vara med och betala skatt för att finansiera föräldraförsäkringen och då kan vi se oss i stjärnorna efter ersättning för vård av barn, föräldrapenning eller andra bidrag som vi har idag.

Jag känner mig upprörd, förbannad och less på att betala skatt till alla de som använder systemet felaktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.