Vänsterrörelsen i Umeå SDs bästa valarbetare

En och samma frågeställning dök upp vid så många tillfällen igår.
Det började redan på morgonträninge och fortsatte vid kaffebordet på jobbet, till lunch, hen jag hade friskvård med och dom mötena som uppstod på affären när middagsmaten skulle inhandlas eller i de telefonsamtal som gjordes under dagen.

Och frågan som ställdes löd
-Vad tycker du om de som hände SD när dom skulle hålla möte i Umeå igår?

Mitt svar är enkelt
– De som sabbade mötet är allas fienden eftersom dom är ett hot mot demokratin. Alla vi som lever i Sverige har ett gemensamt ansvar,det är ansvaret att värna mötesfriheten, organisationsfriheten och yttrandefriheten då det är grunden för en fungerande demokrati. Vad tycker du?

De intressanta är att de jag mötte var överens om att de som skedde på väven innebär att vänsterrörelsen i Umeå är SDs bästa valarbetare, att dom känner större oro för vänsterns agerande än för SDs politik, att demokratin hotas av agerandet, att dom tycker att sabotörerna borde skämmmas och att en del som aldrig tidigare velat engagera sig politiskt funderar på att engagera sig.

Vill du bli medlem för att visa sitt stöd för demokratin?

För dig som vill bli medlem är det enkelt med swish. Skriv ditt personnummer, mejladress och swisha 150 kr till nr 123 421 85 33.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.