Vi måste prioritera rätt

Vi politiker måste sköta våra uppdrag på bästa sätt och se till att skattebetalarnas pengar verkligen prioriteras till det som är viktigast. Vård, skola och omsorg hör till kommunernas kärnuppgifter och måste prioriteras. De äldre som kämpat ett helt liv och betalat skatt förtjänar en bra ålderdom. Hög kvalitet på boenden med kvalificerad personal och bra mat är ett måste. Jag blir upprörd när man läser om en kommun som tänker sänka temperaturen med 3 grader i äldreboenden för att spara pengar. Man tänker dela ut filtar för att de boende inte ska frysa? Där tycker jag inte att man prioriterat rätt i den kommunala verksamheten . De äldre ska inte behöva frysa i våra äldreboenden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.