Kommunerna behöver statens stöd

Regeringspartiernas budgetförslag innehåller inte tillräcklig uppräkning av stödet till kommunerna. Många kommuner har en oerhört svår situation och behöver skära hårt i sina verksamheter. Då är det en felaktig prioritering att satsa stora belopp på att folk ska vara lediga och öka stödet till FN. Äldreomsorg och skola behöver pengarna bättre!

En kommentar

  1. Petter

    Jämför att staten är du och ditt hus är kommunerna.
    Målar och underhåller du inte ditt hus ,får du ganska mycket plus i börsen.
    Men när det gått för lång tid utan underhåll börjar ditt hus att falla samman och kanske rötan tar virket.
    Denna dag kommer verkligheten ikapp dig, det går inte att reparera och kommer att kosta pengar du inte har för de har du spenderat på annat. Men underhåller du huset kontinuerligt har du ett frächt hus som behåller värdet och fungerar i alla rum. (rum kan vi i detta fall jämföra med landsbygdskommunerna) Men det värsta är när din fru (väljarna på landsbygden) lessnar på att huset faller sönder och du slösat pengar på onödigt och inte det nödvändiga blir det en ohållbar situation. Detta händer i samhället just nu, Magdalena påstår att statens finanser är i balans, när det i själva verket är så att man inte underhållit hela Sverige, och detta kommer surt efteråt. Som att pissa i byxan på vintern, först värmer det sen blir det väldigt kallt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.