Kaos eller inte

Stefan Löfven sade att hotet om misstroendevotum skulle leda till kaos. Kanske då i Januarikoalitionen. För Sverige och Arbetsförmedlingen blir det nog mindre kaos.

2 kommentarer

 1. Jörgen K

  Kaos….Tycker inte Stefan har levererat annat än kaos… Att (SD) påstås vara nassar har han drivit länge, men att nu (KD) och (M) samt (V) är det också visar nog att han anser att alla som är emot honom eller partiet är nassar…. Med andra ord alla som hotar den socialdemokratiska maktapparaten.

  Kaos… är väl när 7 högeffektiva pistoler med stor mängd ammunition samt konst för en halv miljon stulits från regeringskansliet….det säger nog det mesta…..

  Något att ställa sig undrande över vad (S) så aktivt stöder :

  https://www.varldenidag.se/israelkommentar/vad-har-svenska-regeringen-for-installning-till-terroristloner/repskd!rYC4uOAVoSQbtMbixCXkpw/?fbclid=IwAR2Tcqn6jbsX4szeOztbhAcjnAEW3uA4K8N6ViL88maUO0IrQgwhXcHQYBE

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Det är bedrövligt att regeringen inte ens kan skydda regeringskansliet från stöld. S verkar ännu inte ha förstått att de ska sluta att fokusera på SD hela tiden och istället presentera en politik som löser viktiga problem och attraherar svenska folket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.