Dags för nya ledare

Det är uppenbart att både Sverige och USA behöver nya ledare. Sverige hade den lägsta tillväxten i hela EU före coronakrisen. Vad tror ni händer nu? Stödet för Trump faller i USA och han kritiseras av sin förre försvarsminister och stabschef. De som stod honom nära och känner honom väl har sett alla hans svagheter.

Det är märkligt att USA och Sverige har hanterat coronakrisen på likartat sätt när det gäller testning. Donald Trump sade tidigare att man inte skulle testa för corona därför att då kunde man hitta smittade personer. En liknande strategi verkar ha tillämpats i Sverige. Nu verkar folk i Sverige börja vakna upp om hur bedrövligt denna krisen skötts av vår regering efter de höga dödstalen och att svenskar utestängs från resor till olika länder.

Dags för en ny statsminister! Ulf Kristersson har vuxit under krisen blir en bra statsminister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.