Märkligt kommunfullmäktige

Det var ett märkligt kommunfullmäktigesammanträde i måndags. Vi fick en chockartad redogörelse för ekonomin där prognosen på ett underskott för 2020 förändrades från – 20 miljoner till – 35-40 miljoner, Det var ingen utom moderaterna som kommenterade den katastrofala prognosen. Kommunstyrelsens ordförande, Annika Andersson, som har huvudansvaret för att kommunen gick back 27 miljoner år 2019 och som har huvudansvaret för den dystra prognosen för 2020 kommenterade inte ens ekonomin. Det är så tråkigt att för en så stor del av de förtroendevalda handlar det mesta om sig själv och sin egen situation.

En kommentar

  1. Jörgen K

    I grunden bygger det på att rädda sin egen rygg oftast med hjälp av en eller ett par överlöpare, allt för att undgå ansvar och/eller flytta fokus från verkligheten.

    Saknas insikt och förmåga så blir det inte bättre än så här. Därefter kommer valet där väljarna lägger sin röst efter de mest märkliga och makabra motiv utan att exercera sin rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.