Oro för ekonomin

Många Vilhelminabor oroar sig för ekonomin och förstår inte hur vi hamnat ett så här svårt ekonomiskt läge. Orsaken är ju att vi haft och har ett svagt politiskt ledarskap som inte på allvar tagit itu med kostnaderna i tid. Vissa politiker försöker till och med att slå blå dunster i befolkningen att vi minsann inte behöver spara och att det bara är att skrika högre så kommer pengarna att dimpa ner från Stockholm. Så lätt är det inte. Vi måste ju hela tiden göra vår röst hörd och slåss för ett rättvist kommunalt utjämningssystem och kämpa för nya investeringar och nya jobb. Men vi måste utgå från de pengar vi har och anpassa kommunens utgifter till de inkomster som är kända och realistiska. Allt annat är bluff!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.