Nu behövs något nytt

Det känns helt klart som att Vilhelmina behöver något helt nytt inom politiken. De senaste åren har samma gamla partier styrt som oftast styrt. Med ett resultat som är uppenbart för Vilhelminas medborgare.

4 kommentarer

 1. Jörgen K

  Boskapen går dit de är vana och fostrade att gå, då spelar det ingen roll att krubban är tom eller full av mögligt hö……….Det är till och med så illa att när det brinner som mest går de in i ladugården igen, även om alla skriker att det är klokare att vara ute i friska luften….. …..

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Ja det är inte lätt att ändra på beteenden. Men det går att lära gamla hundar att sitta.

   • Jörgen K

    Följer man över tid valresultaten i kommunal nivå och framförallt i norra Sverige är det en eländig läsning, man undrar verkligen hur det står till ?!

    En viss vridning mot kunskap och konsekvenstänkande kan förvisso skönjas, men det är fortfarande bedrövligt svårt att flytta vissa från gruppen ”enfaldigt naiva” till ”självtänkande individer”…..dock verkar det nära hopplöst att få dom att klättra i kunskapens träd..

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

     Det verkar som att yngre människor inte är lika låsta i sina uppfattningar som de gamle. De följer olika medier. Inte bara (s)tatsmedierna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.