Otryggheten ökar

Otryggheten ökar i Sverige. Nyligen knivmördades en man som bara skulle ta ut pengar från en bankomat. Många vågar snart inte lämna sina hem på grund av risken för inbrott. Moralupplösningen fortsätter i vårt land. I media hyllas gangstrar. Det är ju synd om dem. Vart är Sverige på väg?

2 kommentarer

  1. Jörgen K

    Då batikhäxorna och konsekvenslösa vänsterradikaler konstant kräver tolkningsföreträde framför sunt förnuft kommer bara problemen att eskalera och media är inte sena att hänga på…..

    Det är i våra storstadsregioner som problemen tillåts och självklart spiller det över till mindre samhällen eftersom inget görs eller någon törs agera genom risken att bli utpekad som …rasist eller nått annat osant….

    Regeringen ökar ”bistånden” till terrorklassade organisationer mot internationella vädjanden ivrigt påhejade av ”oberoende media”. Det är inte undra på att det ser ut som det gör med de obefintliga konsekvenser som grova brott i verkligheten ger, staten går verkligen först i det sämre ledet!

    Det är kanske dags att tillåta fullständig utredning, oavsett ålder, med fotboja och DNA registrering med de restriktioner som krävs för de som begår brott. Kan Danmark utvisa kan Sverige.

    Då det brinner kallar man på brandkåren! Man pratar inte med tändstickstillverkaren för att förmå den att ändra varningstexten på tändsticksasken, som det nu görs i mellanmjölkens land….

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Det är så tragiskt med alla krafter som försöker förhindra att vi kommer tillrätta med brottsligheten. Regeringen drar benen efter sig och vågar inte stöta sig med sina väljare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.