Sjuka Sverige

I Halmstad ville man förbjuda ansiktsmasker i skolan, men fick som tur backa på det. Helt sjukt förslag! I USA inför presidenten masktvång på federal mark i 100 dagar. I USA har man duktiga experter som Antony Fauci. i Sverige har vi Tegnell.

När ska Sverige bli friskt!

3 kommentarer

  1. Jonsson

    Följetongen om munskydden borde vara avslutad nu. Jag vet inte hur vaccinationsplanen ser ut för Halland.
    Men Region Västerbotten planerar att starta fas 2 i början av mars (om det finns tillräcklig tillgång på vaccin!) enligt Umeå kommuns hemsida. Med nuvarande långsamma fart så kanske fas 4 kan börja sista kvartalet då? Antar att fas 4 innefattar den största gruppen.
    FoHM och regeringen har ju inte följt smittskyddslagen. Så någon friskhet och fräschör är inte att förvänta förrän tidigast 2022.

  2. Jörgen K

    I Sverige ska vi primärt hålla otal byråkrater på gott humör i stället för att lösa problem. Ansiktsmasker och dess vara som skydd slog arbetsmiljöverket sönder och samman då de blev femtekolonner. Därefter havererade all form av debatt om skydd och dess funktion.

    Nu måste vi fortsätta hålla byråkraterna på gott humör vilket flyttar fokus från från faktisk handgriplighet till ett orerande och fingerpekande som vi knappt sett tidigare i detta land.

    Kvar står vi sist i ledet och himlar med ögonen medan folk dör, Svensk välfärd i en mening….

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      I Halmstad så följde man visst Folkhälsomyndighetens råd. Det är visst ojämlikt om några använder munskydd, men inte alla. Det är tydligen bättre med oskyddad smittspridning. Vem tar itu med att rensa upp i Folkhälsomyndigheten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.