Viktig skogsnäring

Skogsnäringen är viktig för Sverige och exporterar årligen varor för 145 miljarder. Det är 10% av Sveriges export. De som vill lägga ner skogsnäringen har naturligtvis inget alternativ till dessa inkomster. Det blir till att dra ner på sjukvård, äldreomsorg, pensioner och kommunikationer.

2 kommentarer

 1. Jörgen K

  Klappjakten på allt och alla pågår i allt större och vidare cirklar, och ärligt så är de största ”jägarna” tyvärr de som kastas likt vindflöjeln i vinden av symbol och plakatpolitik, ivrigt orkestrerad av allt från småflickor till övervintrade hippies och batikhäxor.

  Ser man på utredningen av den nu pågående frågan om att tvångsinlösa ”fjällnära” skogar av nära episka arealer så finner man enorma luckor i resonemanget. Med avseende på de som ansvarat för utredningen så är det inte så överraskande med det slutresultat som framkommit.

  Så vansinnigt bedrövligt det blivit………..

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Man piskar upp en stämning av katastrof medvetet för att folk ska bli rädda och då får de egna organisationerna mera intäkter och inflytande och man kan genomföra sin samhällsförändring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.