Hur stoppa fusk ?

Om regeringen själv fuskar på prov, hur ska man då förmå elever att inte fuska? En regering måste föregå med gott exempel.

En kommentar

  1. Jörgen K

    Det är förunderligt om man bemödar sig tänka ett steg längre…..

    Vi behöver kanske förflytta oss till tiden före Internet och mobiltelefontiden, det är ändå inte speciellt länge sedan. Hur många ”affärer” har inte avslöjats från den tiden där lögn efter lögn avslöjats där media självmant censurerade för att hålla sig väl med framförallt partiet. Böcker är skrivna och det är absolut inte trevlig läsning.

    Det förunderliga i detta är att vi idag har politiker som verkligen tror att vi är kvar i den tiden, med några klick och sökningar återfinns protokoll och handlingar, tillika domar och uttalanden, bilder och urklipp. Hur liten en lögn än är så blir den avslöjad. Media däremot fungerar fortfarande med självcensur genom att bara skriva om allt som inte är politiskt korrekt.

    Att föregå med gott exempel låter bra men så länge vi inte kan utkräva ansvar i tjänst så faller allt platt. Risken är minimal att de går lottlös från haveriet om det kommer så långt……

    Centern har nu sin femte pedofilskandal inom året, men hur skrivs det i media? Bolunds idioti tillika PISA-debaclet…….listan kan göras hur lång som helst…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.