Tack till FBI !

Ett stort tack till FBI som genom en egenkonstruerad app lockat till sig kriminella som sedan kunde avlyssnas och sedan gripas. Tråkigt att så stor andel är svenskar, 155 av 800. Ca 20%. Sverige sticker ut när det gäller kriminalitet.

2 kommentarer

 1. Jörgen K

  Jag är inte förvånad över huvud taget ! Jag blir ännu mer förvånad om någon av dessa 155 fortfarande är häktade efter helgen……….

  Följer man upp vad som egentligen blivit förändrat under de åren som Löfven hållit i klubban finner man inga reella åtstramningar som märks i domstolarna.

  Lite av Hanif´s text som inte kan vara mera sann.

  Socialdemokraterna har tillsammans med V, MP och C röstat nej till förslag i riksdagen som tillåter den svenska polisen att bedriva preventiva underrättelseoperationer som Trojan Shield i Sverige.

  Vi är helt beroende av andra länders polisstyrkor för information. Samtidigt som (S) slår sig för bröstet i glädje för frukterna av sådant underrättelsearbete. Det är i och för sig normalt socialdemokratiskt beteende. Skördar andras frukter, och påstår det är deras.

  Hör du på socialdemokratiska debattörer så får man intrycket att Damberg personligen har avlyssnat och gripit varenda en av de 155 gängkriminella. Samma sak med Encrochat.

  Men ärligt talat. Polis och åklagare har använt varenda stavelse information från Encro för att gripa och åtala gängkriminella men mötts av en örfil i ansiktet av lagstiftningen.
  Massiva insatser bara resulterar till något år i finkan. Sen är kräk ute igen och på nytt polisens huvudvärk.

  Ta Vårbynätverkets vapengömma som exempel. Gömman hittade polisen med hjälp av husrannsakan pga drograttfylla. Man gömde 19 olika vapen, pistoler, revolvrar och automatkarbiner, massvis ammunition, amfetamin, hasch, vågar och packningsmaterial i förråd. …..Tid i fängelse: 2 år och 8 månader…….

  I sanning vill man inte stävja och tysta buset, man vill bara klä eländet i andra mera osynliga kläder!!
  Problemet är skapat av politiker och ska lösas genom att ge Polis och Tull korrekta arbetsverktyg, antingen vill man eller vill man inte släcka branden. Den som sig i leken ger får leken tåla måste vara fokus!

 2. arbetare

  Sedan tillkommer frågan hur många av dessa 155 som är etniska svenskar och hur många som är yrkeskriminella utlänningar med svenskt medborgarskap ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.