Kakabahveregeringen

Nu har riksdagen godkänt Stefan Löfven som statsminister på nytt med stöd av Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet , Vänsterpartiet och den politiska vilden Amineh Kakabahve. Det är helt unikt att en regering bildas med så stora inre motsättningar i regeringsunderlaget och efter förhandlingar med en enskild ledamot. Allt för makten.

En kommentar

  1. Jörgen K

    Så lyfter (C) in kommunisterna i värmen igen, i samma ögonblick som man pekar finger högerut……

    Här blir det intressant hur Löfven ska passa ihop alla dessa stretande ideologier till en budget som ska gå igenom i höst. Han påstår att han avgår om det inte blir som han vill…..

    Frågan alla ställer sig är var i fridens dagar försvann Socialdemokratin? Det finns inte någon som ens försökt sig kunna ge en adekvat beskrivning av förfallet. Allt har gått i stöpet men makten har de lyckats klösa sig fast vid….. Allt elakt är covid’ens fel och allt annat är alla andras fel, så kan man knappast ha det, kan man tänka. Ryggrad saknas är väl kanske det mest beskrivande just nu. Något ”arbetarparti” är det inte hellre längre då merparten av männen i LO och partiet gått över till SD och kvinnorna vimsar över till V, MP och C, så frågan är om inte detta är sista spiken in i S kista.

    Vill MP ha någon trovärdighet så kanske man ska kliva av det kommunistiska manifestet de anammat om privat ägande, V är och uppger sig vara socialistiska men deras partiprogram är renodlat kommunistiskt med oresonlig retorik och raka motsatsen till C som vill vara kompis med alla utom V och SD, mycket för man lyft in sharia innanför dörrposten……och vill inte störa sina ny a väljare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.