Striden om skogen

Linjerna klarnar i striden om brukande av den svenska skogen. På ena sidan står miljöintressen som Skydda skogen, Greenpeace,Miljöpartiet, SVT samt andra vänsterkrafter. På andra sidan står majoriteten av landets 330 000 privata skogsägare stödda av LRF samt skogsindustrin och verkliga skogsforskare inom SLU och Skogforsk mfl, partier som Moderaterna ,Kd och C. SVT har inte bett om ursäkt för sitt osaklig program ännu utan fortsätter med sina attacker och kallar en pensionerad skoglig doktor som är ledamot av Kungliga Skogs och Lantbruksakademin för lobbyist? Så behandlas folk med erfarenhet och kompetens av vetenskapsredaktionen inom SVT:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.