Vindkraftssubvention

Vi har fått höra från vindkraftsförespråkare att vindkraften inte behöver några subventioner. Läste nyligen att en utbyggnad av 15 Twh vindkraft till havs behöver 150 miljarder bara i subventioner. . Vem betalar det kalaset? Naturligtvis vi elkonsumenter. 150 miljarder för elproduktion som inte levererar när det är vindstilla. Vansinne!

4 kommentarer

  1. edor Vilhelmina

    Mygel som allt annat som händer och som regeringen driver igenom. När kommer nästa chock? Så blir det när stadsmänniskorna ska bestämma över sina levnadsvillkor. Vi andra som inte överförbrukar eller tär särskilt mycket på klimatet eller det som man särskilt har som ursäkt för att göra alla möjliga fördyringar. Det är barnsligt, precis som barn och det är dessa som ska ge råd hur vi ska leva och styra Sverige. Om bara Amerika kunde minska sina enorma utsläpp med någon procent skulle det göra lika mycket som Sveriges totala. Tillika har vi Kina. Miljöförespråkarna bara har ett i huvudet, att göra Sverige till det klimatsmartaste landet i världen, kommer också bli vår död i slutändan. Nicke Grahn (L D-tea) säger att politikerna numera bara utgår från städernas behov. De nya terroristerna.

  2. Svenne

    Och sen håller de bara ca 12 år till havs ,kärnkraftverk funkar i ca 60 år (givetvis med uppdateringar och underhåll ). Men detta håller de tyst om .Även att vingarna innehåller Balsaträ som stomme så regnskogen skövlas på detta träslag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.