Tåga mot huvudstaden!

Nu börjar det bli dags att samla landsbygdens folk och tåga mot huvudstaden. Måste gå att få ihop 100 000 människor som tågar mot riksdagen. Jag hoppas att LRF tar initiativ tillsammans mad andra organisationer till en stor manifestation.

När tokigheterna bara eskalerar och livsutrymmet hela tiden inskränks så måste folket säga ifrån. På 80-talet samlade man 100 000 människor i protest mot löntagarfonder och socialisering av näringslivet. Nu hotas de gröna näringarna och livet på landsbygden av en alltmer radikal storstadselit.

Höga elpriser och bränslepriser slår ut jordbruk och åkerinäring. Folk har inte råd med jobbresor och vardagsresor längre. En massiv vindkraftsutbyggnad halverar huspriser. Miljardinvesteringar i höghastighetståg drar undan pengar för vägar och järnvägar i andra delar av landet.

Reservatshysterin lägger en död han över stora delar av inlandet. Nu ska vi börja räkna småfåglar för att få avverka också.

Nu måste vi återupprätta förnuftet!

8 kommentarer

  1. Hassan

    sKA VI INTE RÄKNA kORP,kRÅKA sKATA!? b
    ÖR INTE HARAR OCH RÄVUNGAR OCKSÅ MEDRÄKNAS?vI KAN VÄL GÖRA DET SAMTIDIGT SOM KATTREG OCH EN NY FOLKRKN!

  2. arbetare

    Det är märkligt att en skogsägare ska vara tvungen att hålla rätt på varenda bofink och talgoxe på sin mark för att få starta motorsågen men regeringen kan i åratal strunta i de 100.000-tals människor som finns i landet illegalt som vi varken vet vilka de är , vad de har ställt till med innan de kom hit eller vad de har för planer med sin vistelse här .

  3. tjalle

    Sent ska syndaren vakna, vindkraftens osäkra produktion av energi, död hand över skogsindustrin,förbud för brytning av behövliga mineraler, oerhörda drivmedelskostnader.Nedlagda jordbruk och en fallande själförsörjandegrad, angreppen med fake news på vårt samhälle. De lågintensiva krig som pågår i utanförskapsområdena. Och politiker som bara ser till sin egen makt. Vill vi ha ett sånt samhälle, känns som det är alla mot alla.Politikerna måste skärpa sig och samarbeta, och sluta med den sandlådepolitik som nu pågår. Det är allvar nu !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.