SVT förlorade

SVT förlorade slaget om skogen. Den skandalomsusade serien om svenskt skogsbruk fälldes av granskningsnämnden för osaklighet. Bättring SVT!

4 kommentarer

 1. tjalle

  Men jag hörde på Sveriges Radio när reportern intervjuade en kvinna från föreningen Rädda Skogen där hon fick frågan hur svensk skog mår. Och givetvis säger då kvinnan från Rädda Skogen att skogen mår piss. Man kan ju undra vilket ärende SR går ,känns lite vinklat när extremister får uttala sig utan att ifrågasättas. Givetvis ska man väl säga att det går givetvis att göra skogsbruket bättre .Och som med allt ,det går att göra allt bättre. Men dessa extremister kräver ju totalstopp för allt i skogen.

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Givetvis går skogsbruket förbättras. Men nu agerar SR,SVT och andra som megafoner för extrema miljöfundamentalister. De som påstår att skogen mår piss har nog ingen större kontakt med skogen. Man är duktiga på att skapa reservat som fungerar som spridningshärdar för barkborrar.

   • tjalle

    De flesta myndigheter och även SR och SVT är infiltrerade av fundamentalister , i skogsstyrelsen sitter medlemmar från Rädda Skogen tex. Det är viktigt att det i myndigheter med mera sitter ”ofärgade” människor. Med ofärgade menar jag då inte hudfärg är bäst att säga 🙂

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

     Ja det är tråkigt att S o MP hunnit packa våra myndigheter med sina sympatisörer och en massa fundamentalister. Kunskaper och kompetens har kommit i andra hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.