Kaos

Miljöpartiet hotar med kaos i landet om de inte får sin vilja igenom. De hör inte hemma i Sveriges Riksdag!

3 kommentarer

  1. edor vilhelmina

    Vilken typ av kaos då och är inte hoppat de åker ur riksdagen, i alla fall främst från högern, hur kan de då vara ett hot? Försöker du skrämma upp människor? Vad har du och ditt parti att istället erbjuda? Svara hellre på det än försöka göra poäng genom att nedvärdera andra. Moderaterna har väl knappast varit något landsbygdsparti, utan jag bedömer dem som helt och hållet stå för storstadspolitik. Skulle det vara ändrat nu?

    Vi har även koalitionen i S-holm där Mp ingår. Hur ser du på det?

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      De säger själva att de vill skapa kaos.Moderaterna har förändrats och lägger nu större vikt vid landsbygdsfrågor. Upphävandet av strandskyddet, mera pengar till vägar och järnvägar och nej till höghastighetståg samt lägre bränslepriser är några exempel.

  2. edor vilhelmina

    Jag såg det nu, det stämmer att de ska göra kaos. https://www.expressen.se/tv/nyheter/stenevi-vi-ska-gora-kaos-med-alla-som-forsoker-hindra-klimatrattvisan/

    Mycket av skjutningarna och den alltför liberala invandringen får de ta på sig. På sätt och viss har de ju ställt till kaos redan. Skyhöga bränslepriser för människor som inte har några andra val. Nu höjer bränslebolagen det dubbla än vad skatten gick ner och Mp hurrar och tycker det är bra. Jag är nästan benägen hålla med dig, finns det någon plats längre för Mp?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.