Bristande vård

Vi måste byta ut den nuvarande ledningen i Region Västerbotten som inte klarar av att ge en bra vård i hela länet. Det går inte att lista sig hos Folktandvården i Vilhelmina. Man får besked att återkomma till hösten. Sommarstängningen av BB i Lycksele verkar ha permanentats. Ingen akutsjukvård i Vilhelmina under 10 veckor i sommar. Vad gör regionledningen för sina höga arvoden egentligen?

2 kommentarer

  1. Hassan

    Problemen kommer nog att lösas när Umeåpolitikerna Lindberg och Ågren sätter igång med sina samverkansmöten med regionen!Dom har ju tilldelat sig ett högt årsarvode för 6 möten! Dom lär ju ha ett STORT ANSVAR som motiverar flera normala årslöner i olika arvoden!?

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Nu är det ju Socialdemokraterna som styr och har ansvaret för att det inte fungerar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.