Ny regering

Hoppas vi får en ny regering till hösten som kan lägga fram genomarbetade förslag vilka har stöd av en majoritet i Riksdagen. Nuvarande Regering röstar till och med nej till sina egna förslag.

5 kommentarer

 1. Hassan

  Moderaterna SKROTADE FÖRSVARET,TÖMDE BEREDSKAPSFÖRRÅDEN mm.Enligt Riksrev granskning av 25 större prj ,sk ”servettideer” blev 5 godkända.Huvuddelen av de 20 underkända tillkom under Reinfelts tid!! Nuvarande partiledaren K sålde ut Södersjukhuset för en spottstyver och sysslade med märkliga lägenhetsaffärer i stiftelsen han var ordf för!! Listan kan göras lång!
  Många moderater måste bytas ut både centralt ,regionalt och lokalt om förtroendet skall återskapas!

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Vad trevligt att du vill skapa ett större förtroende för Moderaterna. Jag antar att du känner dig som Moderat och vill förändra partiet. Kul! Det var ju Socialdemokraterna som tog de stora besluten om att lägga ner försvaret när de satt i Regeringen år 2000 och 2004.

  • Christer

   Hej Hassan. Vad kul att du läser och tar del av politikerbloggandet här på VK. Här luftas många tankar och åsikter, en del med bra och god relevans medan andra kanske kan betecknas som mer fantasifulla. Så läs med höga krav på källkritik och ta många inlägg med en stor nypa salt. Det är personliga åsikter som publiceras, inte alltid sanningar.
   En kunskap man dock ska ha med sig när det gäller de blogginlägg som publiceras här är att Lelle (LH) huvudsakligen ska läsas som komiska inlägg, lite stå-uppkomik. Han har en fantastisk förmåga att bända på sanningen och få allt att följa hans egna lilla agenda.
   Läs gärna igenom hans arkiv. Inte minst hans åsikter om Björklöven och hockeydomarnas insatser under säsongen är mycket underhållande, om än inte helt sanningsfulla

 2. Kenth

  Hoppas kan man ju men som vanligt så blir S kvar pga. av att många äldre som säger sig
  vilja ha bort S ändå röstar på dem av gammal Vana . Frågade ett par förra valet då svara gubben.
  – just det ja…kom på det när vi redan röstat men av gammal vana så kom S valsedlar i kuverten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.