Röjning

Var ute och röjde i skogen på förmiddagen. Gott om mygg så det gäller att smörja in sig. Det varmare klimatet gör att skogen växer fortare vilket ju är glädjande. Men det ger ju även ökade behov av röjning.Med röjning lägger man grunden för fina skogar.

2 kommentarer

  1. leif

    23% av all producerad el, såld till utlandet för stor profit istället för att ge oss billigare el. Oops.!

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Sveriges problem är ju att den rödgröna sidan har förstört en väl fungerande elproduktion med vattenkraft,kärnkraft,värmekraft och vindkraft när man i förtid lade ner fungerande kärnkraft utan att ha någon ersättning för det. Nedläggningen av planerbar elproduktion i södra Sverige har skapat ett underskott där som påverkar hela landet och som driver upp priserna. Det leder till att priserna varierar kraftigt beroende på om det blåser eller inte. Helt ohållbart om man planerar framtida investeringar. Helt klart tjänar elbolagen pengar när de producerar el i vattenkraftverk i norra Sverige för kanske 10 öre per kWh och säljer för flera konor per kwh. Tyvärr så vill ju de rödgröna fortsätta att bygga ut vindkraften med kraftiga subventioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.