Samhällskollaps

Den offentliga verksamheten i Sverige fungerar dåligt. Verkar närma sig en kollaps.Tågen går inte. Bussar går inte. Flygtrafiken fungerar dåligt med enorma köer. Politiker klarar inte av att ge oss en bra sjukvård och tandvård. Köerna är långa för att få vård.

Vad förslår man då från vänstersidan? Vi lägger ner all privat sjukvård och tandvård så blir det säkert bättre.

4 kommentarer

 1. Leif

  Skoj att du tar upp långa köer på flygplatsen. Det var ju för fan ni som orsakade dom, privatisera och sedan skylla på Sverige? Ja typiskt moderater. Har inte koll på resten just nu, men det är väl också privatägt skit?

  Gud förbannat så jävla idiotiskt, ge oss 4 år med er så lär vi vara på USAs nivå på nolltid.

  Skjuuut mig

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Bussar drivs av Regionerna. Sjukvård av Regionerna.Tågtrafik sköts av statliga Trafikverket och SJ samt av Regionerna. Flygplatser av statliga Swedavia. Du verkar inte vara särskilt insatt i Sverige fungerar.

   • Drutten

    Nä det har vi sett tidigare att Leif inte är, insatt. Men vi måste dock ge honom en eloge på att han är bra på att raljera , dock med mycket lite substans i sin utläggningar.🥳

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.