Försämringar kommer

I Regeringens infrastrukturplan så ökar underhållsskulden fram till år 2035. Det vill säga att man medvetet försämrar standarden på järnvägar och och vägar i 13 år framåt. Tycker verkligen svenska folket att det är bra?

2 kommentarer

 1. Kenth

  Tycker ekvationen är konstig för det finns ju hur mycket pengar som helst
  strö utomlands till de mest konstiga saker då vi i landet istället har behov av dem.
  Förklara det?

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Man satsar stora summor på snabbtåg i södra Sverige. Kanske 400 miljarder. Du har rätt i att stora belopp satsas på projekt utomlands med tveksamt utfall. Vår regering har svårt att prioritera det som är viktigast för medborgarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.