Valframgångar

Valet är över och nu ska rösterna slutligen räknas. Ser ut att bli ett maktskifte med Ulf Kristersson som statsminister. Kanske klart först på Torsdag. Framgångar för Moderaterna i alla valen i Västerbotten, Riksdag,Region och många kommuner. I Vilhelmina tredubblades väljarandelen nästan.

Tack till alla som röstat på oss!

2 kommentarer

  1. edor vilhelmina

    Först, grattis till valframgången. Vet du något om hur det blir här med politiken framöver här i V-mina. Jag menar har det börjat röra på sig något, hur det kommer se ut?

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Tack! Vi måste vänta på sluträkningen av rösterna först. Det är väldigt näta att Moderaterna tar ett 3:e mandat. Som det ser ut nu så har s,v och c majoritet med 14 mandat om de samarbetar.Spännande hur det utvecklar sig och vilka samarbeten som uppstår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.